PokerStars Mengklaim Kelayakan Mereka Memiliki Lesen Perjudian Sekiranya HR 2267 Lulus

PokerStars

Bilik poker dalam talian akan menjadi sah di Amerika Syarikat. Sekiranya semuanya berjalan lancar dan Peraturan Perjudian Internet, Perlindungan Pengguna, dan Langkah Penguatkuasaan meluluskan Kongres untuk akhirnya menjadi undang-undang, bilik poker dalam talian akan dapat memohon lesen untuk beroperasi di AS.

HR 2267 (Peraturan Perjudian Internet, apk Perlindungan Pengguna mega888, dan Undang-Undang Penguatkuasaan) terhad dalam skopnya. Di bawah undang-undang ini, mana-mana perniagaan, organisasi atau entiti yang didapati bersalah melanggar undang-undang perjudian persekutuan tidak akan layak mendapat lesen. PokerStars juga menarik dengan alasan yang sama. Mereka sekarang mendorong fakta bahawa mereka tidak melanggar undang-undang perjudian negeri atau persekutuan yang dapat menghalangnya daripada menerima lesen untuk mengendalikan bilik poker di Amerika Syarikat jika HR 2267 akhirnya diluluskan oleh Kongres.

Menurut pernyataan baru-baru ini dari PokerStars, kegiatannya di AS selalu sah, dan hal yang sama ditunjukkan oleh pendapat undang-undang yang diberikan kepada syarikat itu. Sekiranya cadangan HR 2267 menjadi undang-undang, syarikat itu tidak boleh dilarang mendapatkan lesen untuk mengendalikan bilik poker di Amerika Syarikat.

Sejak kebelakangan ini, penerimaan poker dalam talian di seluruh dunia meningkat dengan pesat. Kedua-dua Perancis dan Itali kini telah menerima bilik poker dalam talian yang terkenal di AS. Setelah PartyPoker menarik diri dari pasaran AS dan Safe Port Act tidak lagi wujud, PokerStars mendapat populariti yang besar. Apabila Akta Pelabuhan Selamat tidak lagi wujud, Akta Penguatkuasaan Perjudian Internet yang tidak sah juga tidak berlaku.

Masa depan bilik poker dalam talian di Amerika Syarikat tidak dapat dipastikan, dan poker dalam talian AS harus berlayar dalam air sebelum Kongres menyetujui tindakan itu. Hampir semua laman web perjudian kini disiapkan untuk memastikan mereka mendapat lesen apabila tindakan tersebut akhirnya diluluskan oleh Kongres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *